Wat is Online Zichtbaarheid en hoe belangrijk is het eigenlijk?

Tegenwoordig is het voor ieder bedrijf belangrijk om aan je online zichtbaarheid te werken. Ook jouw potentiële klanten oriënteren zich op internet voordat ze tot de aankoop van een product of dienst overgaan.

Wij hebben wat handige tips voor je!

  • Zorg ervoor dat je een goed werkende website hebt die ook nog eens goed vindbaar is. SEO (zoekmachine optimalisatie) is daarom heel belangrijk. Als je zelf een website bouwt of laat bouwen in WordPress kun je hiervoor de gratis tool Yoast gebruiken.
  • Onderzoek op welk(e) social media kanaal (kanalen) jouw klanten actief zijn. Focus je op deze kanalen en zorg ervoor dat je hierop zichtbaar bent. Voor het maken van creatieve content kun je de gratis tool Canva gebruiken. Zij hebben templates voor alle social media kanalen.
  • Natuurlijk blijft ook email marketing belangrijk. Verstuur regelmatig een Nieuwsbrief om contact te houden met de warme leads op je email lijst. Met de gratis tool Mailchimp kun je een emaillijst opzetten en het heeft handige templates voor het maken van een Nieuwsbrief.

VIA Support Office kan je helpen bij het Online Zichtbaar worden! Dit is onze expertise.